LaifLine Cosmetics blijft vernieuwen.

In een steeds drukker wordende maatschappij heeft de huid veel te lijden door stress, luchtvervuiling en vermoeidheid. Daardoor stelt de huid steeds hogere eisen aan zijn verzorgingsproducten:

–  ze moeten resultaat gericht zijn en dus werkzaam zijn in zowel de bovenste als de onderste huidlagen.

-  ze moeten zeer vriendelijk en verdraagzaam zijn voor de huid.

 Een goed voorbeeld daarvan is de Confidence Plus lijn van LaifLine Cosmetics voor de rijpere huid. Een belangrijk element uit deze lijn is de duindoornolie die celveroudering tegen gaat en zeer rijk is aan vitamine C, de beste “verslinder” van vrije radicalen. Een extract uit Frambozen houdt het onderhuids bindweefsel stevig. Ook bevat deze lijn een extract uit Tomaat dat een natuurlijke zonnefilter bevat. Heel geschikt tegen de felle voorjaarszon!

Daar er steeds meer vraag komt vanuit de schoonheidssalon zijn we druk bezig de lijn te professionaliseren zowel wat producten als behandelingen betreft.  Er worden regelmatig trainingen voor onze schoonheidsadviseuses georganiseerd zowel op het gebied van huidverzorging en producten als verkooptraining, visagie en wellness.

Onze stand op de Huishoudbeurs werd ook dit jaar weer druk bezocht. Een voltallig team van professionele schoonheidsadviseuses met jarenlange ervaring op het gebied van huidverzorging en visagie hebben veel bezoekers enthousiast gemaakt voor onze producten en voor spectaculaire metamorfoses gezorgd!

                                                                                                  Laifline-Woman-Webversie

 

Share
Posted in Ingrediënten | Leave a comment

LaifLine Cosmetics actief in zowel Belgie als Nederland!

Onze schoonheidsadviseuses zitten niet stil en oogsten succes in het promoten van onze

Manager Pea Schorren en adviseuse Tanja Wolferink waren actief op de welbekende 10e en laatste editie van de Autumn Fair te Haaksbergen dat met het mooie weer een enorm bezoekersaantal trok! Uitgebreid en vakbekwaam make-up advies, make-overs, een leerzame workshop boeken en zelfs interesse voor onze opleiding tot schoonheidsadviseuse kwamen aan bod!

In België is ook een enthousiast team van start gegaan onder leiding van Anja Vandenberghe uit het Belgische Amougies! Deze brachten ons merk onder de aandacht op een druk bezette modeshow waar onze producten met veel enthousiasme werden ontvangen! Ruim 2.000 bezoekers passeerden onze adviseuses die daarmee weer veel promotie hebben gemaakt bij nieuwe geïnteresseerde dames.

En het enthousiasme is groot, niet alleen voor wat betreft de exclusieve inhoud van onze huidverzorging maar ook onze Italiaanse make-up lijn genereert een enorme stijging aan wederaankopen en belangstelling! Niet alleen zo natuurlijk mogelijk maar ook samengesteld uit zeer hoogwaardige exclusieve ingrediënten die waar maken wat ze beloven. De heerlijke parfums die we gebruiken in onze producten veraangenamen het gebruik van ons huid- en body assortiment. Een vast assortiment die men zich eigen kan maken in mooie verpakkingen waarin wij streven naar nog mooiere verpakkingen en een perfecte uitstraling.

Geïnteresseerd? Boek eens een van onze leerzame workshops waarbij wij u graag uitgebreid informeren omtrent de juiste keuze van huidverzorging, u advies kunnen geven bij huidproblemen en prachtige make-overs verzorgen natuurlijk met het doel u en uw gasten optimaal te verwennen!

www.laifline-cosmetics.nl

Share
Posted in Uncategorized | Leave a comment

LaifLine Cosmetics ook in Belgie van start!

LaifLine Cosmetics heeft ook in België een opstart gemaakt! In het Belgische Mont d’Eclus   zal mevrouw A. Vandenberghe van start gaan met de opleiding voor geïnteresseerde dames tot vakbekwame schoonheidsadviseuses. Inmiddels hebben zich reeds 10 kandidaten aangemeld om van start te gaan met de verkoop van onze hoogwaardige en natuurlijke verzorgingsproducten. LaifLine België zal net als in Nederland op de beurzen zijn gezicht laten zien en ook hier de producten die geschikt zijn voor het gehele gezin en voor ieder huidtype aanbieden op de markt. We verwachten dat ook in België de producten positief zullen worden ontvangen en wensen onze Belgische collega’s veel succes met deze belangrijke opstartfase.

Woont u in België en voelt u er wat voor van start te gaan als schoonheidsadviseuse voor LaifLine Cosmetics?

Met de volgende privileges;

  • Ideale job naast een andere baan of in combinatie met uw gezin!
  • Affiniteit met persoonlijke verzorging!
  • Zeer goede verdiensten en uw eigen tijd indelen!

Meldt u aan op onze website; www.laifline-cosmetics.be

 

Share
Posted in Uncategorized | Leave a comment

WELLNESS Workshop van LaifLine Cosmetics.

Boek een Wellness Workshop bij LaifLine Cosmetics!!

Even de drukte van de dag verlaten en alles loslaten! Je lekker laten verwennen in een leerzame en ontspannende Wellness Workshop van LaifLine Cosmetics.

Werken met hoogwaardige en zo natuurlijk mogelijke producten samen met onze vakbekwame schoonheidsadviseuses! In de workshop staat het reinigen, scrubben, en optimaal verzorgen van uw gezichtshuid centraal.

Gezamenlijk zal het gezicht gereinigd worden met de cleansers en removers uit ons uitgebreide assortiment waarbij uiteraard rekening gehouden wordt met uw leeftijd en huidtype! De heerlijke romige scrubs van LaifLine voor de diverse leeftijdsgroepen met aloe vera of abrikozenpitolie, ontdoen uw huid van dode huidcellen of andere oneffenheden. Het geeft u een nieuw, fris en stralend huidgevoel. Aan bod komen natuurlijk ook onze hydraterende en diep reinigende maskers die uw vermoeide huid een optimale beautyflash zullen geven.

U gaat het ultieme wellness gevoel ondervinden met een heerlijk stoombad van rozemarijn druppels waarna uw huid als herboren aanvoelt en onze adviseuses geven een ieder persoonlijk een heerlijke ontspannen gezicht massage met onze ontspannende massage olien!

Iets leren, voelen, ruiken en ondervinden?

In totale ontspanning, gezelligheid en vakbekwaamheid verzorgen wij voor u graag een gratis workshop Wellness in deze heerlijke zomertijd!

Meldt u aan op onze site! Wij verzorgen deze workshops in heel Nederland!

Share
Posted in Uncategorized | Leave a comment

Schoonheidsadviseuses Laifline in training voor Libelle beurs met spetterende acties en make-overs!

Voor alle vrouwen in Nederland wordt het weer volop genieten en schoppen tijdens de aankomende Libelle beurs in Almere van 7 t/m 13 mei as. LaifLine Cosmetics zal uiteraard weer aanwezig zijn met een vakkundig team van professionele Schoonheidsadviseuses.

We blijven trainen met onze LaifLine Schoonheidsadviseuses                                  De puntjes zijn weer op de i gezet tijdens een uitgebreide training bij de Witte Bergen in Eemnes afgelopen zaterdag! De productkennis werd weer bijgeschaafd waarbij de nadruk werd gelegd op het geven van correcte en deskundige informatie met een optimale benadering en een luisterend oor naar onze klanten!

Waarmee onderscheiden wij ons en wie is LaifLine eigenlijk!                                   Waarom is LaifLine nu zo bijzonder ten opzichte van de ruime keus aan huidverzorging en make-up in Nederland en waar staan wij voor?

LaifLine Cosmetics is ontwikkeld in een bedrijf met al meer dan 100 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van een groot scala van meer dan 800 producten en telt inmiddels 30 vakbekwame medewerkers. De kennis die in al die jaren is verzameld heeft de prachtige lijn van Laifline neergezet die geschikt is voor het hele gezin wat toch ook uniek genoemd mag worden. Voor ieder huidtype en ieder gezinslid, de baby, tiener, vrouw maar ook man zijn er hoogwaardige en zo natuurlijk mogelijke producten neergezet.

De producten van Laifline zijn niet alleen verkrijgbaar via onze website maar met name via onze hoog opgeleide schoonheidsadviseuses die u met hun uitgebreide kennis een gezellige maar vooral leerzame gratis workshop kunnen bieden bij u thuis!

De producten voelen, ruiken en proberen in onze stand met een persoonlijk huidverzorgingsadvies en/of Mini Metamforfose! En natuurlijk aantrekkelijke acties!                                                                                                                                 Een ieder die nog geen kennis heeft gemaakt met deze prachtige producten bieden wij de kans deze te voelen, ruiken en proberen tijdens de grote beurzen die Nederland te bieden heeft. Zo ook tijdens de aankomende Libelle beurs in Almere die gehouden wordt van 7 t/m 13 mei as. Hier ontvangen wij u graag met een gratis Mini-Metamorfose met spetterende aanbiedingen! Neem plaats op een van onze stoelen bij een van onze adviseuses en laat u optimaal adviseren omtrent onze prachtige productlijn! Wij zijn te vinden op de standnummers 3.328 en 3.330! Enerzijds de cosmetica en huidverzorging en anderzijds ons mooie assortiment sieraden uit het LaifLine Bijoux assortiment (zie onze site www.laifline-bijoux.nl).

Wij zien u graag terug in onze stand en wensen u gezellige en zonovergoten dagen!

Het LaifLine Team

 


 

Share
Posted in Uncategorized | Leave a comment

De producten van Bbie krijgen goedkeuring van Dr. Jetske Ultee!

Onlangs verscheen er op de Blog van Dr. Jetske Ultee een artikel over de babyhuid en babyverzorging. Hierin stelt zij dat we voorzichtig moeten omgaan met de tere babyhuid.

Dat wisten wij natuurlijk al lang! Sterker nog, onze kennis over en ervaring met de babyhuid hebben als basis gediend bij het samenstellen van onze hypoallergene verzorgingslijn “Bbie”. Wij hebben daarbij de gezondheid van uw baby centraal gesteld en zoveel mogelijk ingrediënten gebruikt die identiek zijn aan de werkzame stoffen die van nature in de huid voorkomen.

De Bbie producten van LaifLine zijn veilig

Fijn dat onafhankelijke professionals, zoals Dr. Jetske Ultee, u op weg helpen in de zoektocht naar mooie en veilige babyproducten. Zij hebben tenslotte de kennis om u objectief te adviseren. Onze Bbie Cosmetics Huitjeskrem, Haarloosjon en Oolie
zijn door haar als “geschikte babyproducten” uitgelicht in het artikel “babyhuid en huidverzorging“.

Waarom is Bbie goed voor uw baby?

De huid van uw baby is gevoelig voor invloeden van buitenaf, omdat de huid nog niet helemaal is ontwikkeld. Een baby kan daardoor een allergische reactie krijgen op de meest vriendelijk ogende babyproducten, zelfs die producten die het label “voor de gevoelige babyhuid” dragen.

De verzorging van de gevoelige babyhuid vraagt dus om milde producten. Producten die voorzichtig de huid reinigen en beschermen zonder de huidlaag aan te tasten. Onze Bbie producten zijn speciaal samengesteld op basis van de behoefte van de tere babyhuid.

De babyproducten van LaifLine Natural Cosmetics zijn dermatologisch getest, vrij van parabenen, conserveringsmiddelen en hypoallergeen!

Op onze website kunt u alles lezen over de aanbevolen producten, de werking en de ingrediënten. Openheid van zaken is voor u en voor uw baby van belang.

 

Share
Posted in Uncategorized | Leave a comment

LaifLine Team is klaar voor de Huishoudbeurs!

Van 18 tot en met 26 februari 2012 is het weer zo ver. In Amsterdam RAI
is de Huishoudbeurs 2012. Ook LaifLine Natural Cosmetics is weer aanwezig met een voltallig team van professionele Schoonheidsadviseuses. Zij hebben jarenlange ervaring op het gebied van huidverzorging en visagie.

Professionele training LaifLine Schoonheidsadviseuses

Afgelopen zaterdag is het hele LaifLine Team bij elkaar gekomen om zich voor te bereiden op de komende Huishoudbeurs. Wij beseffen dat het hebben van een mooie stand goed is, maar het geven van de juiste adviezen essentieel. Tijdens de bijeenkomst is daarom veel aandacht besteed aan de vaardigheden en productkennis van de adviseuses.
De training stond in het teken van actief luisteren naar de klant. U verdient tenslotte persoonlijke aandacht en een deskundig advies!

Persoonlijk verzorgingsadvies of een Mini-Metamforfose

Het professionele LaifLine Team heeft zich goed voorbereid en staat voor u klaar om u een persoonlijk verzorgingsadvies of een Mini-Metamorfose te geven. Vergeet dus niet naar binnen te lopen bij LaifLine Natural Cosmetics in Hal 1 op standnummer 207 en 208!

Share
Posted in Uncategorized | Leave a comment

Wij staan weer op de Huishoudbeurs!

Gezellig een dag winkelen, uitproberen, snuffelen en workshops volgen? Vergeet niet bij ons naar binnen te lopen voor een gratis Mini-Metamorfose of onze spectaculaire aanbiedingen.

Gratis Mini-Metamorfose

Dit jaar hebben wij maar liefst drie professionele LaifLine visagistes die u stapsgewijs laten zien hoe u een eigen stijl van opmaken kunt creëren. Heeft u ook al jaren hetzelfde opmaakritueel? U kunt nu gratis een nieuwe look uitproberen bij LaifLine!

De LaifLine producten

Het professionele LaifLine Team staat voor u klaar om u een persoonlijk verzorgingsadvies te geven. LaifLine Cosmetics te Haaksbergen is producent van exclusieve natuurlijke huidverzorging en cosmetica voor het hele gezin. Het assortiment bestaat uit:

✔ Natuurlijke huidverzorging voor man en vrouw
✔ Minerale Make-up
✔ 100% natuurzuivere babyproducten

U kunt op de stand alle LaifLine producten uitproberen en van een Mini-Metamorfose genieten.

LaifLine Natural Cosmetics geeft een Mini-Metamorfose
ter waarde van € 24,95 weg!

Waar: Van 18 tot en met 26 februari 2012 wordt de Huishoudbeurs gehouden in Amsterdam RAI. Voor meer info kijk op www.huishoudbeurs.nl

LaifLine cosmetica paviljoen: Hal 1 – standnummer 207 en 308
Bbie stand: Hal 8 – standnummer 339
Tijd: Ieder moment dat het u uitkomt samen met uw vriendin, moeder en dochter
Duur: 15-20 minuten per persoon

U bent van harte welkom bij Laifline!

Share
Posted in Uncategorized | Tagged , , | Leave a comment

Paardenmelk

Paardenmelk staat sinds eeuwen bekend als een geneeskrachtig middel voor een gezond en vitaal leven. Zowel in de Chinese als in de Romeinse cultuur heeft paardenmelk een bijna mythische status weten te verwerven. Cleopatra nam regelmatig haar baden in paardenmelk en dronk het heilzame middel om haar schoonheid te behouden.

Ondersteuning van binnen en buiten

Het gebruik van natuurzuivere paardenmelk in crèmes  heeft een helende werking op verschillende huidproblemen. In paardenmelk zit veel ijzer, vitaminen (A, B, B2, B6, B12, C en E) en mineralen. Met name het hoge gehalte aan vitamine C heeft een anti-oxidante werking. Het beschermt de huid tegen vrije radicalen, die een belangrijke rol spelen bij vroegtijdige huidveroudering.

Naast paardenmelk bevatten onze crèmes ook zoete amandel- en tarwekiem-
olie. Amandelolie wordt vaak gebruikt om de droge huid te behandelen. Het vermindert huidirritatie en brengt uw huid weer in balans. Tarwekiemolie is rijk aan vitamine E, caroteen en lecithine.  Essentiële ingrediënten die ook een belangrijke rol spelen bij het vertragen van de huidveroudering.

Voor de verzorging van het lichaam van binnenuit hebben wij capsules ontwikkeld met paardenmelkpoeder. Paardenmelkpoeder wordt gemaakt door verse melk te vriesdrogen en te vermalen tot poeder. Een belangrijk ingrediënt in onze paardenmelk capsules is lactoferrine, een onstekingsremmend eiwit en een lichaamseigen stof. De lactoferinne wordt in de maag omgezet in een peptide met anti-bacteriëlle eigenschappen. Het verhoogt de weerstand van de huid en reduceert huidklachten. De paardenmelkpoeder in onze capsules bevat geen smaak- of kleurstoffen.

Onze paardenmelk productlijn bestaat uit capsules, gezichts- en lichaamsverzorging.

Capsules paardenmelk

Deze capsules ondersteunen de natuurlijke reiniging van het lichaam van binnenuit. De 100% natuurzuivere melkpoeder bevat vitamine A , B1, B2, B6, B12, C, D en E.

Paardenmelk capsules ondersteunen de natuurlijke reiniging van het lichaam

Gezichtsverzorging

Huidoneffenheden worden effectief bestreden door deze zorgvuldig samengestelde, natuurlijke gezichtscrèmes.

De Excellent crème voor de gezichtshuid met 100% natuurzuivere paardenmelk


Lichaamsverzorging

De verzorging voor het lichaam bestaat uit een bodymilk, een hand- en voetcrème, natuurlijke zepen en een spierbalsem.


Paardenmelk Lactate Shampoo voor de gevoelige hoofdhuid

Voor een optimaal resultaat worden de paardenmelk crèmes in combinatie met de capsules gebruikt.

Share
Posted in Uncategorized | Leave a comment

Werken in de Cosmetica branche

Bent u op zoek naar een leuke baan als Schoonheid Adviseuse met extra inkomen, goede bijverdienste en zelfstandigheid? Kies voor LaifLine Cosmetics!

LaifLine heeft een prachtige job voor u

LaifLine Cosmetics is een nieuw beautyconcept in Nederland ontwikkeld vanuit onze passie voor mens en welzijn. Hierbij is ingespeeld op de nieuwste natuurlijke kwaliteitsproducten van deze tijd met hoogwaardige ingrediënten en texturen. De verkoop van deze exclusieve producten worden door goed opgeleide, onafhankelijke adviseuses door heel Nederland verzorgd.

De voordelen van een LaifLine  Adviseuse

Altijd al affiniteit met cosmetica en huidverzorging gehad? Dan is dit uw kans om van uw hobby uw werk te maken. De flexibiliteit van het werk als LaifLine Adviseuse maakt het inpasbaar in ieders persoonlijke situatie. Of u op zoek bent naar extra bijverdienste of financiële zelfstandigheid, fulltime of parttime, LaifLine biedt u die kans.

Door het volgen van de LaifLine trainingen en workshops kunt u zich ontwikkelen in het prachtige vak van Schoonheid Adviseuse en bepaalt u hoeveel u verdient. Binnen LaifLine zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden.

Gezamenlijk investeren in groei

Uw financiële investering is minimaal en u krijgt er veel voor terug. LaifLine biedt u een uitgebreid trainingsprogramma, persoonlijke begeleiding en een prachtig starterspakket. Alles om goed opgeleid van start te gaan en te groeien in uw vakgebied.

Wat u kunt verdienen

LaifLine staat in de branche bekend om zijn betrouwbaarheid, interne opleidingen, professionele en gemotiveerde Adviseuses en uitstekende verdiensten.

Wij zijn een organisatie met oog voor het individu. Bij ons bent u de baas over uw agenda en bepaalt u zelf de hoogte van uw inkomen. U verzorgt de gezellige thuisparty en bestellingen. Wij zorgen dat de bestellingen in luxe verpakkingen worden afgeleverd bij de gastvrouw van de thuisparty.

LaifLine Adviseuse worden

Bent u minimaal 23 jaar, goed verzorgd en in het bezit van een rijbewijs en auto? Dan verwelkomen wij u graag in ons LaifLine Beauty Team.

Wilt u eerst meer informatie over werken bij LaifLine? Neem dan contact op met:

LaifLine Cosmetics
Simone Hoffstedde
s.hoffstedde@laifline-cosmetics.nl

www.laifline-cosmetics.nl

Share
Posted in Uncategorized | Leave a comment